Juoksuvalmennus

Kirsi_Ateenaolympialaiset2004_rajattuJuoksemisen terveysvaikutukset ovat valtaisat. Juokseminen on yksi parhaimpia keinoja yhdistää mieli ja keho, saada kontakti itseen. Se synnyttää uusia hermoratoja, lisää mielihyvähormonien muodostumista ja kohentaa mielialaa. Juokseminen vahvistaa luustoa ja ennaltaehkäisee osteoporoosin syntymistä. Kun juokset oikeassa juoksuasennossa, vahvistuvat samalla myös asentoa ylläpitävien lihasten kunto ja siten myös ryhti paranee. Juokseminen raikkaassa ilmassa on mitä parhainta unen saantia helpottavaa ja unen laatua parantavaa liikuntaa. Monipuolinen ja laadukas juoksuharjoittelu kiinteyttää ja auttaa painonhallinnassa.

Moni kuvaa juoksemisesta saamiaan tuntemuksia seuraavasti: vapauden tunne, läsnä itsen ja luonnon kanssa, meditatiivista, rentouttavaa, ajatukset jäsentyvät, ideat putkahtavat kuin itsestään ja luovuus lisääntyy. Juoksemaan voit lähteä milloin vain ja mistä vain, vaikka työpaikan oven edestä.

Sisällöllisiä vaihtoehtoja: juoksuvalmennusillat, pidempi aikaiset juoksuvalmennukset työhyvinvointia ja elämäntapaa, juoksutekniikka, juoksijan voimaharjoittelu ja liikkuvuus, työhyvinvoinnilliset juoksuillat, rytmitys ja palautuminen.

Räätälöidään toiveiden mukaisesti. Pyydä tarjous: sisältö ja hinta.

Juoksuvalmennukset vain ryhmille